G700 RAM-oppgradering.

01-10-2017 05:58.

Jeg prover a legge til et 4G RAM-kort til min G700 laptop. Jeg har en passende RAM-pinne, men jeg finner ikke noe sted for a si det. Nar jeg remobve den eksisterende 4G RAM-staven, kan jeg bare finne sporet jeg tok RAM-stikk ut av – ingen andre. Maskinen min sier at den har plass til fire RAM-pinner, men jeg kan bare finne ett spor. Hva mangler jeg?

(P.S .: Takk for at du automatisk lagret mitt ufullstendige innlegg – jeg skulle onske andre systemer ville gjore det.)

Re: G700 RAM oppgradering.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS Feed Marker Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

01-10-2017 06:43.

Du har 2 minnespor, stablet pa hverandre. Se side 39 i HMM.

Re: G700 RAM oppgradering.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS Feed Marker Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

01-10-2017 06:49.

Det var to versjoner av G700. En versjon hadde to minnesspor mens den andre versjonen bare hadde en. Hvis du bare ser en ledig minnekontakt, er det alt som er tilgjengelig. Du kan imidlertid oppgradere minnet i den ene kontakten til en 8 GB-modul.

Her er en lenke til G700s spesifikasjon for din referanse.

Nar det gjelder de fire minnesporene, mistenker jeg at verktoyet som rapporterer de fire minnesporene som tilgjengelig, baserer sine resultater pa hovedkortets brikkesett. Med andre ord, hvis det samme brikkesettet brukes pa et stasjon rt hovedkort, kan det stotte fire minnesspor, men nar det brukes i en b rbar PC, vil det bare stotte en eller to.

Jeg haper det svarer pa dine sporsmal.

¦ Finn et innlegg nyttig? Takk medlemmet ved a klikke pa Star nedenfor.

a tildele dem en Kudo.

¦ A legge inn et problem og et svar er nyttig, og det svarer pa sporsmalet ditt,

merk det som en «Godta som losning»

¦ Jeg er ikke en Lenovo-medarbeider, bare en frivillig geek som liker a hjelpe folk.

¦ Beklager, jeg svarer ikke pa uonskede private meldinger. Hvis du har et problem, er det beste a fa hjelp ved a legge inn riktig forum.

Re: Lenovo B 50-80 skjermforvrengning.

Re: G40-45 – Kan en ekstern gpu av thunderbolt eller noen andre stottes pa den.

Re: Oppgradering av skjerm fra HD til FHD i G50-80.

Re: Standard Boot Device Missing eller Boot mislyktes.

Re: Forgotten BIAS passord lenevo G500s.

Om Lenovo Vart firma Nyheter Investor Relations B rekraftig produktoverensstemmelse Juridisk informasjon Jobb hos Lenovo.

Butikk (bare USA) Laptops & amp; Ultrabooks Tabletts Desktops & amp; Alt-i-ett-arbeidsstasjoner Tilbehor & amp; Softwareservers Lagring Nettverk Specialtilbud Outlet.

Ressurser Hvor a kjope Handlehjelp Bestillingsstatus Blogger Forum Registrering Produkt Tilgjengelighet Miljoinformasjon.

Holde kontakten.

Var forpliktelse til miljoet.

Lenovo er forpliktet til miljoledelse fra drift til produktdesign og resirkuleringslosninger.