Gambler EZ Swimmer 7pk.

Beskrivelse.

Leter du etter en mindre profil swimbait med god handling, er Gambler EZ Swimmer det perfekte valget. Den lille broren til den popul re Big EZ, den maler pa bare 4-1 / 4 «, og den segmenterte halen gir rikelig med dunkende svomming. Finnes i flere farger, rigger Gambler EZ Swimmer pa en magevektet krok eller med en skrue – i vekt og bare legg til vann. Den uberegnelige svommingen vil gjore resten.

Kunde anmeldelser.

Kommentarer: Hva kan jeg si sin EZ, jeg sa pa youtube og sa at jon b brukte en gambler stor EZ-svommer. Jeg dro til bass pro butikker, kjopte 2 pakker hver av florida fem-o og den hvite lyn fargen mater. Jeg kommer til min dammer og jeg tar en 7 pund pa min forste kast. Senere, og jeg fanger min PB som var 11 pund. Disse agnene er de beste badedrakter pa markedet uten tvil.

Kommentarer: Disse baits flat out catch bass! Jeg kjopte dem da de var pa salg for 3,33 dollar fordi de kommer med 7 i en pakke, mot 4 i innsjogaffelpakken, sa jeg sa «hva heck, jeg kan bruke ca 13 dollar og fa 28.» Vel i kveld brukte jeg dem pa en skruelasvektet svommelassekrok og fanget 9 i 30 minutter. Jeg svomte dem n r toppen, gjorde en vakne, og basen eksploderte pa dem. Selv om de ikke er til salgs lenger, vil jeg fortsatt bestille flere av disse. Jeg elsker wobble de gjor i vannet, og sa gjor basen.

Fra: Sam D Fisherman – Richmond, VA 4/12/17.

Kommentarer: Kjopt 2 pakker for a prove, hver eneste hale ble boyd til helvete, matte koka haler for a fa dem litt rett. A ga tilbake til keiteck fettpavirkning fordi de er pakket i et beskyttende plasthylse som sikrer at hver hale er helt rett, hvilken imo er definitivt verdt 2 eller 3 dollar ekstra.

Kommentarer: Halen er stiv bit lett lost. Prov a koke thetailsection i vann, annonser utrolig handling & amp; retter seg ut hver skjulte. Etter at den har utrolig handling faller og sakte henter.

Kommentarer: Jeg har bare en klage med Gambler swim baits. Handlingen pa hosten er ikkeeksistens. Jeg vil ha en agn som har samme handling nar den faller som den gjor nar den svommer. Materialet de er laget av, er litt til hardt og stivt. Jeg har brukt Castaic svomme baits og de har en god risting og svomming handling pa hosten. Jeg provde disse agnene pa grunn av alle de gode anmeldelser, og jeg er sikker pa at jeg ikke er den eneste som tror de er stive. Jeg vil holde fast med keitech og Castaic swim baits til gambler myker opp sine litt. Jeg elsker gamblerprodukter, men disse vil jeg ikke kjope mer.

Kommentarer: Dette er uten tvil den heteste agn i boksen min. Prov a rigge den vektlos og bruk en veldig treg jerkbait stil hente. Jo tregere jo bedre. Det er sikkert en fiskprodusent. Jeg har hatt lykken med Lane Toad-farge. Flukes er fortsatt en av mine favoritter, men har fanget fisk pa gambler EZ svommer nar de ikke engang ville se pa fluke. Jeg bruker en 5/0 EWG krok og ogsa jeg bruker den med en middels handlingsstang. Jeg bruker Skeet Reese 6’10 «toppvann / jerkbait stang sammenkoblet med Skeet Reese baitcast-hjuls. Lykke til.

Kommentarer: En annen stor agn fra takle lagerbygd er min favorittfarge. 5. juni 2013, fisket jeg et reservoar uten bater tillatt pa land. Kastet min agn 30 meter fra kysten, ca. 4 pund bas som tok halen av agn etter at jeg satte kroken. Reeling det i en annen bas rundt 3 pund hit fra hoyre side. Trodde jeg hadde ham hekta, men han dro pa agn plukket den opp igjen. Gikk for a sette kroken han var pa i 10 sekunder eller bedre. Det var en darlig krok pa min side. Reeling det i en annen bass 4 pund slo fra venstre side og hekta seg. Noe jeg ikke var klar for. Jeg veide ham og slipper ham han var 4,2 pounds. Dette er en flott svommelit. Tackle Warehouse er ansvarlig for 90% av all min bass jeg fanger. De har det beste utvalget og farger. Jeg kjopte en annen 3 pakker i gar. Gode fiske gutta. Takk Richard.

Fra: Richard: MOUNTAINSIDE NEW JERSEY.

Kommentarer: Dette er den beste svommestilen agn pa markedet i dag. Denne agn parret opp med en Fitzgerald Rods Okeechobee 7’6 «Hvy rod er en fin mate a fange mye fisk pa.

Kommentarer: Disse agnene er min nye favoritt, de har mer handling, en skinny dipper og en litt storre profil jeg tror det hjelper. Copperfield og forti niner er min tur til farger ..

Kommentarer: Dette fungerer bra i gresset. Jeg fisker det som om jeg gjor en skinny dipper med en 5/0 EWG krok og ca 1/8 gram kolvekt. Halerne dumper med en langsom hente.