Kvinne kidnappet foran barna hennes i Festac er en tullpolitiker fra Nigeria.

Den 20. desember kidnappet noen uidentifiserte vapenfolk en kvinne pa vapenpunkt foran barna i Festac.

Kvinnen har blitt identifisert som fru Comfort Alaba, en nigeriansk tollvesenets vedtaksforer til SDV, en bundet terminal pa NCS Tincan Island Command. Hun ble kidnappet n r et spisested pa 22 Road, Festac Town.

Fru Alaba var i selskap med sine barn da skytevannene, som redet i et sports utility vehicle (SUV) merket EPE103CY, stormet omradet rundt klokken 8:00. og tok henne bort. Ifolge offeret til datteren Faith, som rapporterte kidnappingen pa Twitter i gar:

& # 8220; Vi var pa TFC pa 22 vei, FESTAC ute i bilen og to menn kom rundt. Min soster lop ut av bilen. Moren min var fortsatt skrikende og sliter da den andre pekte pa meg en pistol. Vi lop bort, og da vi sa tilbake da vi skrek om hjelp, zoomet de med innsiden. Dette er plate nummeret til den svarte Murano jeep EPE103CY. Gud, v r sa snill, la mine fiender ikke le av meg. Hun er alt for oss. De var to menn og de hadde ikke maske. Jeg sa dem pa n rt hold, men jeg vil ikke kunne gjenkjenne dem. Jeg vet ikke om noen har noe mot meg mamma. Men jeg appellerer til dem, sa v r sa snill a befri henne. Vi har allerede varslet politiet pa omrade E, men ingenting har blitt gjort sa langt til vart beste. Vi har imidlertid ikke blitt kontaktet av kidnapperne. & # 8221;

I mellomtiden, talsmann for NCS pa Tincan Island, Uche Ejesieme, som bekreftet hendelsen sa agenturets hovedkvarter har blitt kontaktet.

& # 8220; Damen er festet til SDV, en av egendefinertens bundne terminal, knyttet til Tincan Island Command & # 8221; sa Ejesieme.