Optiplex 3010 mt-spor

Jeg prover a finne ut hvor grafikkortet passer inn i min grunnleggende delloptiplex 3010. Jeg apnet saken og provde a finne ut hvor du skal sette kortet, men det ser ut til at det ma v re en bestemt type kort som passer inn i sporene fordi apningen i ryggen er litt satt til siden, noe som betyr at visse kort ikke passer.

Sa jeg lurte pa om det er et bestemt kort av typen kort, jeg ser pa noe som en Nivida gforce, som passer inn i sporet og jobber med denne maskinen. Eventuell hjelp vil bli verdsatt.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

Du trenger et x16 PCIe grafikkort, og det gar i det bla sporet. Det kan ikke v re et superdrevet grafikkort, da 3010 ikke klarer a handtere mye av et kraftuttak.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

hvilken OptiPlex 3010 kjopte du? mini tarn? lav profil? eller S mall F orm F skuespiller? Vi trenger a vite for a gi deg noyaktige rad.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

Mini-tarnet, skrivebordet og den lille formfaktoren har alle PCIe-x16-spor. Skrivebordet og SFF er begge lavprofil, og dermed er valg av kort mer begrenset, med Sapphire 7750 som sa god som du kan fa.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

Jeg tror jeg har lav profil, ikke sikker, men definitivt ikke SFF fordi nar jeg sa den opp, ser forsiden av saken annerledes ut.

Jeg bestilte et kort som hadde beskrivelsen av lav profil, men det var ikke sa bra som slutten med pluggen er for lang da det hadde en ekstra tilkobling som gjor den uegnet.

Na er sporsmalet mitt om jeg bare kan flytte saker som jeg fortsatt har en eldre storre storrelse tilfelle der skjermkortet ville passe. Er det noen avstandsmalinger jeg burde v re oppmerksom pa, eller er det bare en standard saken bytte?

Takk for all hjelp sa langt,

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

ok. du trenger et lavprofilkort som leveres med lavprofilbeslag. Noen «lavprofil» kort kommer med disse parentesene i esken, og du ma ta til hoye metallbraketter og sette de lave profilene pa kortet. Hvis kortet du kjopte ikke har disse parentesene i esken, ville jeg returnere kortet og kjope en som gjor det.

et eksempel pa et nytt kort som kommer med lavprofilbraketter og vil fungere med datamaskinens sma stromforsyning: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121799.

Byttetilfeller er ikke en liten oppgave, da Dell-hovedkort vanligvis bare fungerer med Dell-tilfeller, fordi de fremre kontrollene pa Dell-saken har spesielle ledninger som bare passer til det bestemte hovedkortet.

Jeg kan virkelig ikke gi deg noen rad om Nvidia-kort, da de ikke har mange som jobber med mindre stromforsyninger. AMD ut utforer dem pa den lave enden av grafikkortene.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

Hvis denne modellen er beslektet med sin OptiPlex 390 forgjenger, er frontpanelkontakten propriet r, sa det er ikke en standard tilfelle bytte.

Det er billigere a kjope et Sapphire 6450 lavprofil klart skjermkort.

Marker som ny bokmerke Abonner Abonner pa RSS-feed Permalink Skriv ut Email til en venn Rapporter upassende innhold.

RE: Hjelp med skjermkort til min optiplex 3010.

Ja, jeg samlet det da jeg sa det opp, sa jeg kjopte bare asus R7240 som kommer med en lavprofilbrakett. Det burde fungere riktig?