Rosie roulette nz fikk talent

Lordag – 10:00 CST.

Lordag – 12:00 CST.

Mandag – 8:00 CST.

Starter 22 timer fra na.

Starter 1 dag fra na.

Starter 3 dager fra na.

Starter 3 dager fra na.

RT Animerte Adventures.

Arron husker forste gang han noensinne ble forankret, mens Brandon legger sin manesko ide til et toft band av investorer.

Nylige videoer Se mer.

Utvalgte oppdateringer.

Ny RT Doc: Bli Jessica Nigri.

hannah_rt Skribent / produsent ved RT.

Hei der! Mitt navn er Hannah McCarthy, og jeg er en Dokumentar / Unscripted Producer and Writer her i Live Action avdelingen. Dette er mitt forste innlegg, sa jeg er litt nervos, men min overveldende spenning for a snakke om var nye RT Doc oppveier absolutt nervene.

Vi er sa glade for at dere alle endelig skal se Becoming Jessica Nigri, da det var en absolutt glede a skyte og produsere. Direktoren Mat Hames og hans team pa Alpheus hjalp oss med a fange en utrolig historie som viser cosplayens transformative kraft og hvordan det kan fore til selvoppdagelse. Vi undersoker sa mye utover Jessics vei til BlizzCon i doc – fra barndommen i New Zealand til den fantastiske historien om kreativitet i familien hennes, er denne dokumentar et introspektivt og personlig innblikk i hvordan hun ble det fenomenale talentet hun er i dag.

Og mens jeg er pa det emnet, la meg bare si at Jessica er langt en av de mest dedikerte, kreative og virkelig fantastiske menneskene jeg noensinne har hatt gleden av a mote. rlig, jeg er overbevist om at hun er overmenneskelig fordi hun gikk bokstavelig dager uten sovn. Mens hun filmet henne 48 timer i sovnmangel, sa jeg pa henne at hun var venn med en husfly som svirret rundt henne, heter han Jacob, og fortsetter a kalle ham hennes «sonn» inn i de darlige timene om morgenen. Selv nar hun kjorte pa royk og med en frist pa hennes h ler, var Jessica kj rlig og morsom. Hvis du vekker meg opp for 8 am er jeg en terror. Hun var et fyrtarn av positivitet klokken 4:30 etter a ha jobbet med fingrene nummen. Jeg forteller deg, hun er magisk.

Jeg haper virkelig du liker a bli Jessica Nigri – den er bare tilgjengelig for vare FIRST medlemmer, sa hvis du ikke allerede har det, ma du registrere deg for en gratis manedstest for a sjekke det ut! Vi har allerede fatt mange ideer til matlaging for RT Docs i 2018, og vi kan ikke vente med a dele dem med deg, men det er ingen bedre mate a starte enn med denne dokumentaren.

La oss gjore det offisielt.

Siden 2011 har jeg v rt COO og deretter president for Fullscreen, selskapet som kjopte Rooster Teeth i 2014. Jeg var en stor mester i samarbeidet med Matt og Burnie, og var begeistret etter at han hadde til hensikt a legge Rooster Teeth til mitt mangfoldige ansvar. Min rolle pa Rooster Teeth var enkel, hjelp Matt og Burnie klarer og vokse Rooster Tears uten a odelegge det interne / eksterne samfunnet og kulturen. Spillplanen fra de tidligste dagene var som folger: Lag mer godt innhold, gjor storre innhold, invester i talent, invester i samfunn. Jeg er stolt av hva vi har oppnadd sa langt, men skjonner at det er mye arbeid a gjore.

I de siste to arene av denne rollen har jeg reist frem og tilbake mellom LA (mitt hjem og hjemmet til Fullscreen) og Austin. Reisen var beskatning, men mer enn verdt det. Pa den tiden har mitt liv hjemme vokst. I mars 2017 onsket min kone og jeg velkommen tvillinger til familien var. I lopet av det siste aret har min lidenskap for Rooster Teeth-virksomheten vokst ogsa. I november flyttet vi til Austin, slik at familien var kunne v re sammen. Med dette trekket og et nytt ar pa meg, formar jeg gjerne a formalisere min nye rolle som President of Rooster Teeth.

Jeg har aldri v rt mer lidenskapelig om en jobb i karrieren min og mer optimistisk om muligheten jeg har fatt. La meg forklare:

Burnie og Matt er legit. Jeg har jobbet med mange ledere og disse gutta har topp hakk. De har begge en fantastisk blanding av kreativ og forretningsmessig skikkelse, og til tross for stor suksess forblir de super ydmyke, flotte dudes. De dypt bryr seg om innholdet, teamet og samfunnet.

Rooster Teeth bestar av utrolig kreative mennesker som lager fantastisk innhold. Hver dag blases jeg av talentet foran eller bak kameraet, og det fantastiske stotteteamet som hjelper til med a fa alt til a fungere.

Rooster Tenn samfunnet er uovertruffen. Du er det som gjor Rooster Teeth spesiell.

Underholdningslandskapet forvandles og Rooster Teeth er godt posisjonert for a fortsette a trives i denne nye digitale verden.

Med det hele sagt, foler jeg meg veldig heldig a v re en del av dette selskapet og dette fellesskapet. Vi skal gjore vart beste for a fortsette a gjore innholdet du elsker og skape de beste online- og offlineopplevelsene.

Jeg gleder meg til a mote og samhandle med flere av dere i arene som kommer.

RTX presenterer: Live fra Austin!

patrickmatthewz RT Live Events Coordinat.

Har du noen gang tenkt pa deg selv, «Jeg vil gjerne v re en del av den magien som er Rooster Teeth?» Na er det din sjanse! Vi er veldig glade for a kunngjore en spesiell uke med liveopptak, og vi vil at du skal v re en del av studio-publikum. RTX presenterer: Live fra Austin 19-23 februar 2018. Vi kommer til deg fra hjertet av Austin sentrum pa The Sunset Room, 310 E 3rd Street, Austin TX 78701.

Ganske kul, va?

-GA billett er bra for adgang til showet, cash bar og fotoboks.

-VIP-billett blir prioritert sitteplasser, en signert RTX presenterer: Live From Austin! signert plakat, kontanterbar og fotoboks.

Mandag 19. februar 2018.

RT Podcast Live @ 17:00.

Tirsdag 20. februar 2018.

Alltid apen Live @ 17:00.

Onsdag 21. februar 2018.

Pa Spot Live @ 17:00.

Torsdag 22. februar 2018.

Off topic Live @ 2:00 PM.

Fredag 23. februar 2018.

Fellesskap Meetup / Gus ‘bursdagsfest @ 19:00.

Det blir en fantastisk uke! Kom ned, ta bilder, ta en drink, kjop litt merch, og nyt latteren!

Siste oppdateringer.

Siste tannhjul.

RWBY Nuckelavee Tee.

Hane Tenner Beanie.

RT Essential Tee.

Lazer Team Jeg hater Space Tee.

Utvalgte bruker.

Uberchild FIRST Member Star (e) Angivelse av status for medlemskap – En stjerne er et FIRST medlem, to stjerner er Double Gold.